LVheader
LVheader

24 februari 2018 -
Latvian Voices

LatvianVoices withlogo2

Groot concert met 
Latvian Voices en 200 zangeressen

Tijd: 19.30 – 22.00 uur

Acht jaar geleden is de Letse dirigente Gunita Kronberga met haar gezin in Roosendaal komen wonen. Door haar grote vakbekwaamheid naast een groot enthousiasme, weet ze haar zeven koren waar ze de muzikale leiding over heeft, het plezier van zingen deskundig over te brengen. Dat virus dat haar in Letland zoals alle inwoners met de paplepel is ingegeven en zij nu met name in West Brabant en Zeeland verspreid , is voor de Letse Ambassadrice in Den Haag niet onopgemerkt gebleven. 

Toen er dan ook door de overkoepelende Letse organisatie voor cultuur ( ELA : European Latvian Association) gezocht werd naar iemand die de voorronde voor de landen van het vaste land van Europa zou kunnen organiseren, is Gunita Kronberga gevraagd dit mee op zich te willen nemen. Dit betekent dat van 23 tot en met 25 februari a.s. de Letse Cultuurdagen in Roosendaal zullen plaatsen. 

De organisatie die Gunita helpt met de voorbereidingen, ziet de komst van een paar honderd musicerende Letse mensen naar Roosendaal die het eeuwfeest als zelfstandig land vieren, als een mooi cultureel cadeau aan de stad Roosendaal die 750 jaar bestaat. Van de Letse Cultuurdagen in Roosendaal maakt een Letse tv ploeg opnames die later in het jaar in Letland zullen worden uitgezonden.

De entreebewijzen zijn alleen verkrijgbaar bij het VVV Kantoor zolang de voorraad strekt.

Adres: Markt 71, 4701 PC Roosendaal
Telefoonnummer: +31 165 554400

Voor verdere inlichtingen over de Letse Cultuurdagen kan contact opgenomen worden met de lokale organisatie:
Naam: Jacqueline Chamuleau
Telefoonnummer: 0165 - 0551073
Emailadres: chamu020@planet.nl 

Bestel hier je tickets!!
Contact

0165 - 395 045

Mail ons

Kom langs!