Header St Jan Roosendaal 1
Header St Jan Roosendaal 1

Beleef het in de St.Jan

Wat staat er op de kalender?

In de St.Jan vinden het hele jaar door bijzondere en unieke evenementen plaats, waarbij iedereen van harte welkom is. Een concert of dance-event in zo'n mooie historische kerk is natuurlijk wel extra bijzonder.

Er staan weer prachtige events op de kalender, op deze pagina geven we je alvast een tipje van de sluier. Hou ook onze Facebookpagina in de gaten als je op de hoogte wil blijven van de laatste info.

Vrienden van Roosendaal Live

Vrienden van Roosendaal LIVE

Vrienden van Roosendaal LIVE in de St. Jan! Met bands als Mumfords Calling, Start Spreading The News en IMPAKT en de DJ Act van De Mannen van Weleer kan het niet anders dan dat het dak eraf gaat!Dit belooft één groot feest te worden! Dus be there!

Datum: 05 oktober 2019
Locatie: St. Jan Kerk, Roosendaal

Voor meer info & tickets:
https://www.facebook.com/events/920150208340081/

Lost memories

Lost memories - The Halloween Edition

Datum: 02 november 2019 
Locatie: St. Jan Kerk Roosendaal
Leeftijd: 21+

Voor meer informatie & tickets: www.lostmemories.nl

Jantje Live on Tour

DJ Jantje Live on Tour

Stoppen met draaien? Nee, jullie zijn nog lang niet van Jantje af. Stoppen met DJ Jantje Live op Facebook, dat is helaas wel een feit.. Ten einde raad ging Jantje (want wat is DJ Jantje zonder Facebook?) naar de Kerk in Roosendaal en kwam daar in het biechthokje op een grandioos idee..

DE “DJ JANTJE LIVE TOUR.” Niet meer Live vanuit de garagebox maar gewoon Live voor je neus. Facebookvriendjes, geloof Jantje.. Dit wordt de meest legendarische, gezellige, schaamteloze fuif van je leven met 12 gastoptredens verdeeld over drie shows, special-effects van hier tot Tokio, dikke lichtshows en de mooiste locaties.

Datum: 29 november 2019
Locatie: St. Jan Kerk, Roosendaal
Leeftijd: 18+

Voor meer info & tickets: 
https://dj-jantje.nl/

Qmusic foute party

Qmusic Foute Party

De enige echte Qmusic The Party 4uur FOUT komt weer naar Roosendaal! Na een uitverkochte editie eerder dit jaar, gaan we opnieuw de St. Jan Kerk op z’n kop zetten! Hele avond dansen, feesten en (her)beleven van de allergrootste Foute hits die eigenlijk best goed zijn! Y-M-C-A! No no no no no! Una paloma blancaSex on the beachWe are the children of the night… Confetti het publiek in, handjes in de lucht en zingen met twee Q-Music (radio) dj’s… Al jarenlang is de Foute Party een begrip in Nederland. Q-Music Foute Party = 100% Fout 100% Feest! Zoals vernoemd heeft dit feest een thema. Is het verplicht? Nee hoor, maar is het leuk om verkleed te gaan? JA! 

Datum: 14 december 2019
Locatie: St. Jan Kerk Roosendaal
Leeftijd: 18+ 

Voor meer info & tickets: https://www.q2fouteparty.nl/14-december-2019-q-music-the-party-roosendaal/

Aftermovies

Impressie

Contact

0165 - 395 045

Mail ons

Kom langs!