Header St Jan Roosendaal 1
Header St Jan Roosendaal 1

Alles wat je nodig hebt 
binnen handbereik

St Jan Roosendaal Particulier Dj 2

Geniet van je event, wij zorgen voor de rest

Kies je voor de St.Jan als locatie voor je feest of event, dan zorgen wij ervoor dat het jou en je gasten aan niets zal ontbreken. We denken met je mee van begin tot eind zodat alles goed geregeld is.

De beste technische ondersteuning
Op het gebied van audiovisuele techniek werken wij samen met onze partner Rentall, de grootste leverancier in audiovisuele ondersteuning. Zij werken onder meer voor dance event Sensation en voor Ziggo Dome. Samen met deze ervaren specialist zorgen we dat alles op rolletjes loopt, zodat je zelf kunt genieten van je feest of event.

St Jan Roosendaal Entertainment 4

Verras je gasten met top entertainment

Wij werken samen met diverse gerenommeerde artiestenbureaus die samen met jou de meest doeltreffende en creatieve invulling op het gebied van entertainment kunnen bieden. Of het nu gaat om een goede spreker tijdens uw bijeenkomst of een artiest tijdens de feestavond. Wij denken graag met je mee.

Heb je vragen? Wij helpen graag!
St Jan Roosendaal Buitenaanzicht 2

Toegankelijk voor mindervaliden

De St. Jan is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mensen die minder goed ter been zijn. Zowel aan de voorzijde als aan de zij-ingang bevindt zich een traploze 'trage helling'. Tevens is er in het gebouw een invalidentoilet aanwezig. In de directe omgeving van de kerk vindt u acht invalidenparkeerplaatsen in parkeergarage Biggelaar en 2 in parkeergarage De nieuwe markt.

Je bent van harte welkom om onze locatie geheel vrijblijvend te komen bekijken. Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor een afspraak.

Meer weten? Plan een locatiebezoek!
Contact

0165 - 395 045

Mail ons

Kom langs!